Ново американско „чудовище” на сцената в Детройт

Общи 13 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1780 посещения | без коментари

GMC привлече вниманието на запалянковците на оф-роуд машините, показвайки концептуален вариант на модела си Sierra. Студията носи името Sierra All Terrain HD Concept. От бранда, обаче, не обещават, че ще видим пикапа в серийно произвдоство, а по-вероятно е елементи от него да бъдат използвани в следващата генерация на Sierra.

Задвижването е поверено на познатия Duramax 6,6-литров V8 дизелов двигател, който развива мощност от 397 к.с. и въртящ момент от 1037 Нм. Американците залагат на 6-степенна автоматична трансмисия, която предава въртящия момент на четирите колела. За да повишат пригодността на модела извън пътя, инженерите са снабдили окачването с оф-роуд амортисьори Fox и са „качили” пикапа на 20-цолови алуминиеви джанти, обути с гуми 325/60 BFGoodrich KM2.

„Чудовището” има дължина 5,86 м., широчина 2,11 м. и височина 2,08 м., а каросерията е с четири врати. В интериора новост са част от използваните материали – кожена тапицерия, волан и табло, както и декоративни алуминиеви елементи. В допълнение, нова е и 80-гигабайтовата навигационната система, която от скоро ще може да се поръчва за цялата гама от модели на GM.

 
Ключови думи:   duramax, fox, gmc, sierra, Автосалон Детройт 2011
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте